top of page

voor meer info ivm verhuur neem contact op via email.

DJI-Mavic-3-review.jpg
geprc-cinerun-hd3-01.jpg

Sedert Februari 2017 is mediarent aktief als droneexploitant en heeft sedert de nodige ervaring opgebouwd als eenmans dronepiloot met allerlei verschillende dronetoestellen.

Met de nieuwe Europese wet zijn wij ook overgeschakeld en kunnen wij iedereen blijven  bedienen onder het nieuwe systeem.

vandaag de dag kan iedereen zich via een online examen registreren als piloot en hiermee aan de slag maar, met drones die niet meer mogen wegen dan 250gr, de A1 categorie.

Wij als mediarent hebben onze licentie van het oude systeem kunnen overzetten naar het nieuwe systeem en hebben na het afleggen van het europees examen nu de mogelijk om onze klanten niet enkel in A1 maar in alle categorieen te bedienen met eender welke drone, de zogenaamde A1, A2, A3 en specific category. 

Daar waar de gewone dronepiloot zich meestal beperkt tot alleen vliegwerk of slechts enkel duurdere 2 mans formules aanbied maken wij het onderscheid als expert aerial filmmaker vanwege een zeer uitgebreide ervaring op gebied van 1 mans operaties gecombineerd met complexe 3d camerabewegingen.

Klanten kunnen al bediend worden vanaf 450 euro voor een halve dag.

bottom of page